מוס פירות יער משגע

מאת אורן בקר

Amaliya_Barsegova/Shutterstock.com
Amaliya_Barsegova/Shutterstock.com

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram
שיתוף ב pinterest

אין כמו לפתוח את סוף השבוע עם מוס מרענן, שישדרג כל ארוחת שישי, ויגרום מחמאות רבות. ועוד יותר טוב- כשהמטוס הוא מפירות יער. הבטחה שלנו, אף אחד לא ישאר אדיש למתכון הזה.

צילום: רן הילל

מרכיבים:

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 100 גרם (קצת יותר מ3/4) אבקת סוכר
  • 500 מ״ל (שני מיכלים) שמנת מתוקה
  • 300 גרם מיקס פירות יער קפואים, טחונים היטב במעבד מזון
  • 100 גרם פטל אדום טרי או קפוא שלם
  • אופציונלי: בישקוטים או מרנג חלבונים אפוי
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה: 

  1. מקציפים את השמנת המתוקה בקערה או במערבל מזון.
  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את המסקרפונה עם הסוכר ופירות היער הטחונים. מערבבים בעדינות את הקצפת לתוך מסת הגבינה, עד להתגבשות אחידה ללא גושים (אפשר להמשיך ולהקציף).
  3. מעבירים את מסת הגבינה- קצפת לתבנית פיירקס 25*35 ס״מ, או קעריות אישיות שקופות (אפשר להשתמש במזלף חד פעמי), ומשטחים אותה.
  4. מעטרים בפרי הפטל ומקשטים באבקת סוכר. מכנסיים למקרר לשעה לפחות, עדיף ללילה שלם. אפשר להשתמש במרנג חלבונים אפוי או בבישקוטים תהילים בקפה כבסיס למוס.

בתיאבון!

לעמוד הפייסבוק של אורן בקר

לעמוד האינסטגרם של אורן בקר

השארת תגובה

רוצים לקבל ידיעות חיוביות במהלך השבוע ?

חדשות מרגשות - NewTov

שוקמה המכוורת החדשה

באוקטובר 2020, בשעות הערב המאוחרות, גילתה הדבוראית הוותיקה נגה ראובן (70) כי המכוורת שהקימה לפני

מי אנחנו?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד

רוצים שהשבוע שלכם יהיה חיובי?

דילוג לתוכן